Produkter

En ekte multitasker!

Glyactil Pads er produktet som reparerer og jevner, minsker porer og gir fukt til huden…

Glyactil Pads er produktet som reparerer og jevner, minsker porer og gir fukt til huden din – en ekte multitasker!

Vi bruker Glyactil Pads i ulike konsentrasjoner til nesten alle hudtilstander og aldersgrupper for å fremme hudforbedringer.

Glyactil Pads inneholder konsentrert glykolsyrer i 10, 15 og 20%. Glykolsyrer er et kjent virkestoff fra AHA-syrer som fremmer en hudfornyelse ved å svekke bindingene/limet som holder døde hudceller sammen og er en aktiv og effektiv peeling. Videre inneholder padsene antioksidantene A, C, E-vitamin og coenzyme Q10 som beskytter mot frie radikaler, fremmer bedre fukt og gir jevnere hudtone. Styrken på Glyactil Pads anbefales etter hudtilstand, men vi anbefaler å starte med 10% og øke etter toleranse.

Hudens evne til å fornye seg (hudsyklusen) tar ca 28-30 dager og går langsommere med alder. Hudceller/levende keratinocytter vandrer fra underhuden og ender opp som døde hudceller før de faller av. Disse cellene har gjort mye bra i prosessen opp til hudoverflaten, men funksjonen til disse cellene vil være til mindre nytte når de ligger på huden i lengre tid uten å fjernes.

Døde hudceller bærer med seg fettstoffer og gir huden beskyttelse og en sunn hudbarriere, men kan også skape en del mindre attraktive hudproblemer som grov og livløs hud, linjer, ujevnt pigment, store porer og urenheter.

Reduserer fine linjer og grov hud
Glyactil Pads fremmer hudens evne til å støte bort gamle hudceller raskere og gir en glattere og jevnere hudoverflate. Du kan sammenligne dette med å rense og slipe en benkeplate med sandpapir for å gi den en glattere og jevnere «finish».

Gir mindre urenheter og minsker porer
Døde hudceller kleber seg til porene og stenger talg inne i talgsekken/hårsekken som kan føre til opphopninger av talg. Akne-bakterien lever av hudfett som det finnes mye av i døde hudceller. Ved å fjerne tilstopninger, som setter seg som en «propp» i porene, blir det mindre talgopphopning og porene trekker seg lettere sammen og blir mindre.

Fremmer bedre fukt
Glyactil Pads stimulerer kollagenproduksjonen og gir bedre fukt og fylde. De fjerner og døde hudceller og gjør det lettere for andre aktive virkestoffer å trenge inn i huden.

Gir jevnere pigment
Keratinocytter bærer med seg fargestoffet melanin til hudoverflaten for å beskytte huden mot UV-stråler. Ved soleksponering blir fargestoffet stimulert og det produseres mer melanin. Ved å fjerne døde hudceller fjernes mye av fargestoffet og gir en jevnere hudtone

Mot inngrodde hår
Inngrodde hår er hår som istedenfor å vokse ut av huden, har snudd retning og vokser nedover inn i huden igjen i en liten krøll. Døde hudceller kan tette til poren hvor håret skal komme ut, slik at det blir vanskelig for håret å trenge gjennom.

Anbefalt bruk
Glyactil Pads kan kombineres med alle Elixir produkter og kan brukes 2-7 dager i uken. Ved hudproblemer- anbefales det å bruke Glyactil Pads som en kur og starte gradvis 2-4 x uker og øke til 7 x uken i 2-3 måneder. Etter oppnådd resultat anbefales det å vedlikeholde 2-4 x uken.

For de med mindre hudproblemer anbefales det å bruke Glyactil Pads som ukentlig eksfoliering 2-3 x uken.

5 gode grunner til å bruke Glyactil Pads

1. Fjerner døde hudceller på en skånsom og effektiv måte

2. Gir finere porer og mindre urenheter

3. Reduserer fine linjer og rynker

4. Reduserer ujevnt pigment og gir jevnere hudtone

5. Reduserer inngrodde hår etter voksing og barbering

Del artikkelen