Produkter

Alle elsker Niactil 4%!

Niactil 4% er vår bestelger og dette er ikke uten grunn.

Niactil 4% er vår bestelger og dette er ikke uten grunn.

Den har unike egenskaper som fremmer hudforbedring og beskytter mot hudskader. Produktet kan brukes av hele familien! Niactil 4% inneholder Niacinamide (B3) i konsentrasjonen 4%.

artikler_74

Niactil 4% finnes i 30 ml og 100 ml

Her gir vi deg 6 gode grunner for å bruke Niactil 4%:

1. Øker hudens immunforsvar
Langerhans-cellene i huden vår er ansvarlige for beskyttelse- og reparasjonsmekanismer i huden som blir skadet gjennom soleksponering og solforbrenninger. Niacinamide beskytter mot skader av disse cellene og har en betennelsesdempende effekt. Det er derfor gunstig å bruke Niacinamide under solfaktor.

2. Bedrer fuktighetsballansen
Huden fungerer bedre når lipidbarrieren fungerer på topp. Niacinamide bidrar til å hjelpe huden til å holde på fukt og gjør huden smidigere og mykere. Den beskytter mot miljøskader og øker produksjonen av ceramider (en viktig komponent i lipidbarrieren). Den passe derfor godt til atopisk og tørr hud.

3. Forbedrer rødhet og ujevn hudfarge
Med en mer funksjonell lipidbarriere blir hudens naturlige evne til å beskytte seg mot ytre skader forbedret. Daglig bruk av Niacinamide over tid viser en styrket hudbarriere med mindre rødhet, glattere og jevnere hudtone. Anbefales til Rosacea og sensetiv hud.

4. Regulerer talgproduksjonen
Når huden din beholder sin naturlige fuktighet med en velfungerende lipidbarriere, blir den naturlige talgproduksjonen i mer balanse. Sliter du med opphopninger av talg (forekommer ofte i t-sonen) har Niacinamide en talgregulerende virkemekanisme. Passer til ungdoms hud som krem og voksen talgrik hud som serum. En stor favoritt hos menn som daglig fuktighetskrem.

5. Reduserer Hyperpigmentering
Pigmentet (melanosomer) fra melanocytene fremmes ved sollys og gir huden en brunfarge. For mye soleksponering vil over tid føre til en dysfunksjonell aktivitet av fargestoffer og mange ender opp med et flekkete ujevnt pigment i stedet for en gylden og jevn brunfarge. Niacinamide bremser overføringen av melanin (fargestoff) til hudoverflaten og reduserer ujevnt pigment. Gunstig mot melasma og postinflammatorisk pigmentering. Alle hudprogram mot pigmentering bør inneholde Niacinamide.

6. Minimerer linjer og rynker
Niacinamide øker kollagensyntesen som gir bedre fuktighet og spenst. virkemekanismen får reseptorene i cellene til å opptre yngre. Det bidrar til bedre syntese og produksjon av kollagen og elastin. Anbefales som serum mot linjer og slapp hud.

Les mer om Niactil 4% her

Del artikkelen