Hudhistorier

Elixir har virkelig reddet huden min!

Med en jobb som manager for sin ektemann Sven Nordin blir ingen uke er lik Torhild Strand. Les om hennes utfordringer og hverdagstips!

Hvordan ser en vanlig uke ut for deg?
Min uke er aldri helt lik. Noen uker er veldig travle, og noen uker er rolige. Noen ganger er jeg ute og reiser, noen dager sitter jeg foran PC’en, og noen dager går jeg tur, handler, sitter i telefonen og har møter. Jeg jobber som manager for mannen min, som er skuespiller, og da blir det variert.

Har du noen hverdagstips?
Mitt hverdagstips når det gjelder huden, er å rengjøre den godt og tilføre den fuktighet hver dag.

63474318

Torhild og Sven (Foto: Steinar Buholm / Dagbladet)

Har du noen utfordringer med din hud?
Utfordringen med huden min er at jeg har Rosasea og veldig mye talgproduksjon.

Hva er dine hudrutiner?
Renser huden med Niactil Cleanser morgen og kveld. Legger så først Niactil 4%. Deretter fuktighets kremen Ultradefense Green Tea. Om kvelden varierer jeg mellom Retinext og Anti akne pads. Alle produktene er fra Elixir!

Hva har Elixir Cosmeceuticals gjort for huden din?
Elixir har virkelig reddet huden min! Nå ser man ikke at jeg har Rosasea, og jeg har fått mye mindre talgproduksjon. Huden min har rett og slett fått en ny glød av Elixir produktene!

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen