Hudhistorier

Elixir har vært alfa omega og en livredder for min hud

Anne Line Leonthin er lidenskapelig opptatt av hud. Les om hennes utfordringer og hverdagstips!

Anne Line Leonthin er lidenskapelig opptatt av hud. Les om hennes utfordringer og hverdagstips! 

Hvordan ser en vanlig uke for deg?
Jeg er veldig opptatt av å lage gode uker for meg selv. Jeg elsker jobben min og for meg er nok jobben en livsstil. Jeg jobber på klinikken @bethsmedispa som hud, laser og injeksjonssykepleier, underviser i inn og utland samt har to fag på Senzie Akademiet på høgskolen i Buskerud, så i hverdagen er det stort sett jobb det går i.

De helgene jeg har fri er det fokus på kos med familie og venner samt kundalini yoga som er mitt frirom der jeg samler tankene og energi.

Har du noen hverdagstips?
Mitt beste hverdagstips er å starte dagen tidlig. Jeg forsøker å trene noen dager i uken før jobb, de andre dagene har jeg laaaaang frokost og skaper lørdagsfølelse midt i uken. Vi lever alle hektiske liv, det er derfor helt magisk å sette klokken på 06.00 for så og sitte på kjøkkenet med hundene, et magasin og en stor kopp kaffe før jeg starter dagen. Kan virkelig anbefales:)

anneline_2

Begge foto: @irina.jomir

Hva er dine hudrutiner?

Jeg er veldig opptatt av å ha gode hjemmerutiner både morgen og kveld. Jeg tilpasser hudprogrammet mitt etter årstid, hudtilstand og livsstil. Jeg behandler huden min regelmessig med ulike klinikkbehandlinger, og kan virkelig anbefale mandelsyrepeelingen fra Elixir for en fantastisk klar, stram og glødende hud! Huden er kroppens taleorgan, så et holistisk behandlingsprogram er viktig for meg.

Har du noen utfordringer med din hud?
Jeg har ulike utfordringer med huden min med både ganske reaktiv rosacea og mye talgproduksjon, så jeg har funnet mine favoritter for å holde huden min rolig og fornøyd, men også hvordan type behandlinger som fungerer best for min hud når den er på sitt mest «hissige».

Hva synes du Elixir Cosmeceuticals har gjort for din hud?
Elixir har vært alfa omega og en «livredder» for min hud. Jeg har brukt Elixir de siste 6-7 årene og selv om jeg i jobben min tester ut mye hudpleiemerker er det alltid Elixir jeg faller tilbake på. Mine «must have»-produkter er kombinasjonen av Normalizer, Niactil 4%, Acticlear, Sulfactil og Pore Thightening Mask som holder både rødhet, innflammasjon og talgproduksjonen i sjakk. En sikker vinner for min hud:)

Følg Anne Line på Instagram

Del artikkelen