Fagstoff

Elixir gir deg huden du fortjener

For å sitere modellen Cindy Crawford ”Ansiktet du har når du er 25 er gitt deg av gud. Ansiktet du har når du er 50 er det du har fortjent.”

For å sitere modellen Cindy Crawford: ”Ansiktet du har når du er 25 er gitt deg av gud. Ansiktet du har når du er 50 er det du har fortjent.” 

Elixir har fra første dag hatt fokus på å skape en hudforbedring. Derfor setter vi sammen hudprogram mot forskjellig hudtilstander med komplimenterende ingredienser. Filosofien er å stimulere til hudforbedring med menyer som gir synergieffekt.

Huden er som kjent vårt største organ, og det som beskytter våre indre organer. Den blir stadig utsatt for ytre påkjenninger og viser til skader og dårligere hudtilstander.

Vi alle har forskjellige genetiske utgangspunkt og må behandle huden deretter. Vi erfarer stadig at de som har en problemfri hud ikke er like flinke til å å ta vare på huden som de med med et hudproblem. Gode rutiner med daglig stell fører til hudforbedring og friskere hud. 

Aldringsprosessen starter allerede i 25 års alderen. Det betyr at celleproduksjonen blir mindre aktiv og fører til mindre spenst og fukt som resulterer i linjer og rynker.

Hva skal til for å opprettholde en ung og frisk hud?
Sunn livsstil og sunn hud krever regelmessig og rett behandling gjennom flere år. De som skaper gode rutiner skaper også gode resultater.

Rett hudpleie består av 5 punkter:

  1. Hudrens – tilpasset din hudtilstand
  2. Peeling – AHA- syrer for dypere peel
  3. Cellecommuniserende ingrediens- viktig for de som ønsker å jobbe anti aging
  4. Fuktighet- hjelper å holde på fukt
  5. Solbeskyttelse- hudleger beste råd til å holde en hud frisk og ung

Elixir og hudprogram
Vi i Elixir teamet lager individuelle hudprogram basert på disse punktene, og har derfor satt opp hudprogram med forskjellige problemstilling, disse fåes i en kjekk toalettmappe med meny og beskrivelse hvordan dette skal taes i bruk.

Dette er våre ferdiglagde hudprogram:

Les mer om de forskjellige hudprogram her.

artikler_47_2Resultat etter skreddersydd hudprogram.

Del artikkelen