Mariannes tips

Dette har jeg i strandbagen

Ferien er begynt for mange og vi gleder oss til å tilbringe dager på stranden.

Ferien er begynt for mange og vi gleder oss til å tilbringe dager på stranden.

Mange er veldig glad i solen og bør vite hva som kan gjøres for å minimalisere skader på huden. Personlig har jeg gjort alle feil som kan gjøres i mine yngre dager med både høyfjells sol, solarium og jordnøttolje i syden…

Jeg er nå veldig bevisst på å holde huden min så sunn og frisk som mulig ved å bruke aktive ingredienser som forebygger, reparerer og beskytter på cellenivå.

Det er stadig ny forskning på nye ingredienser og leveringssystemer i kremer som gjør de mer aktive i form av å kunne styrke og beskytte huden på samme tid.

Utsetter vi huden for mye sol viser all studie at hudens forsvarsverk blir mye svakere og det blir skader som fremmer aldring i form av grovere hud, ujevnt pigment, linjer, sprengte blodkar, rødhet og urenheter.

photo-1437403329523-c516c84a91c4

Disse  produktene har jeg med på stranden
Ceactil Pads virker rengjørende, fresher opp og beskytter huden mot frie radikaler som bryter ned friske celler. Brukes etter rens eller på standen etter bading og før solkrem.

Ceactil Everyday Serum – konsentrert c-vitamin som er pakket inn i liposomer som går dypere i huden og beskytter mot frie radikaler, stimulerer til bedre collagen ( fukt) mindre rødhet ( betennelser) jevnere pigment. Brukes etter rens og Ceactil Pads på dagen.

Ultradefense SPF 50 – fuktighetskrem med dobbel beskyttelse i form av solfilter og reparerende tetrapeptider som reparerer cellene fra skader den får av UV stråler.

Nyere og bedre utvikling av solbeskyttelse inneholder ingredienser som ikke bare beskytter med faktor, men også ingredienser som reparerer og beskytter på en annen måte en solfilter.

Ultradefense Repair Gel– er en fuktighets gel/krem som inneholder enzymer  og antioksidanter som både reparerer og beskytter skader på DNAet. Den er en ”must have” som after-sun siden disse enzymene evner å scanne huden å reparere skader fra solen. Antioksidantene styrker huden og hjelper huden til å få et bedre forsvarsverk. De som får lett soleksem bør også bruke den før de går i solen under solfaktor.

God sommer med mindre skader, friskere, sunnere og penere hud☺

Del artikkelen