Fagstoff

Dette gjør solen med huden vår

Frie radikaler skapes gjennom forurensning, stress og dårlig livsstil, men hele 80% av skader på huden skjer gjennom UV-stråling.

Frie radikaler skapes gjennom forurensning, stress og dårlig livsstil, men hele 80% av skader på huden skjer gjennom UV-stråling. Skader fra frie radikaler fører til celleforandring og skader på DNA i cellene.

Skadet DNA betyr at huden blir ute av stand til å generere friske og nye celler, og evnen til og fornye seg som de burde. I verste fall kan dette føre til hudkreft, noe som har økt med 27% de siste fem årene i Norge.

Studier viser at UV-stråler fremmer hudaldring ved å bryte ned collagen- og elastinproduksjonen. Den skaper også betennelser i underhuden og gjør huden mer sensitiv.

Bruk alltid en dagkrem med SPF som hjelper huden å bevare en sunnere og mer produktiv hud.

Ultradefense Pro SPF 30 kan brukes som både en dagkrem og solfaktor. Den inneholder unike enzymer som reparer skader på celle nivå og antioksidater som nøytraliserer frie radikaler som skapes gjennom solen, samt SPF 30.

Ultradefense Repair Gel inneholder de samme enzymene og antioksidantene og brukes som et serum eller krem.

Ceactil Everyday Serum er et serum som egner seg under dagkremen Ultradefense Pro SPF 30. Den inneholder konsentrert C- vitamin som virker stimulerende på kollagen produksjon mot rynker, bleker pigmentflekker og hemmer skadelig effekt av UV stråling.

Denne kombinasjonen av aktive virkestoffer beskytter huden og vil minimere skader du kan pådra deg fra solen!

Del artikkelen