Produkter

Dette er Pink Serum  

Pink Serum er en unik formel med hyaluron og B-vitaminer tilfører fukt i flere hudlag, roer ned huden, reduserer rødhet og bidrar til jevnere hudtone.  

Huden vår er beskyttet av en tynn, men kritisk viktig barriere kjent som hudbarrieren. Denne barrieren fungerer som vårt første forsvarslinje mot skadelige elementer som UV-stråler, bakterier og virus. Når denne barrieren blir svekket, mister huden sin evne til å beskytte oss som den skal.  

Her er noen typiske tegn på en svekket hudbarriere: 

Pink Serum er skapt for å styrke denne viktige hudbarrieren. Det er en ekte superhelt for din hud. Dens unike formel inneholder ingredienser som hyaluronsyre og B-vitaminer, som gir fuktighet til flere lag av huden, beroliger irritert hud, reduserer rødhet og jevner ut hudtonen. 

Pink Serum inneholder spesifikke ingredienser som vitamin B12, niacinamid og hyaluronsyre, hver med sin egen unike evne til å styrke og hydrere huden. 

Vitamin B12:  

Den karakteristiske rosa fargen i serumet kommer fra naturlig vitamin B12. Dette vitaminet spiller en viktig rolle i hudens helse ved å fremme cellefornyelse og reparasjon. Det beroliger irritert hud og bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere, som er essensiell for å forhindre fuktighetstap og beskytte huden mot forurensning og bakterier. 

Niacinamide:  

Niacinamid forbedrer fuktighetsnivået i huden og opprettholder balansen. Dette bidrar til å styrke hudbarrieren og forhindrer tap av fuktighet. Ved å opprettholde fuktighetsbalansen reduseres også produksjonen av overflødig talg, og porene blir mindre synlige. I tillegg hjelper niacinamid til å jevne ut hudtonen ved å redusere synligheten av mørke flekker og hyperpigmentering. 

Hyaluronsyre:  

Dette er en naturlig fuktighetsbevarer i huden som tiltrekker seg og binder fuktighet. Økt fuktighet gir huden mer volum og fasthet, og dermed reduseres synlige fine linjer og rynker. Pink Serum inneholder hyaluronsyre i ulike størrelser, som trenger dypt ned i ulike hudlag for en grundig fuktighetsgivende effekt. De minste hyaluronsyrene bidrar til å forbedre absorpsjonen av andre aktive ingredienser, noe som gjør dem mer effektive. 

Slik bruker du produktet:  

Produktet egner seg for alle hudtyper, men er spesielt egnet for en sensitiv og tørr hud. Du kan bruke det morgen og kveld under din valgte fuktighetskrem. Pink Serum er den ultimate løsningen for å styrke din hudbarriere og oppnå en sunn, strålende hud, med sin kraftige kombinasjon av ingredienser, inkludert vitamin B12, niacinamid og hyaluronsyre. Gjør det til en fast del av din daglige hudpleierutine og nyt resultatene. Din hud vil takke deg for det. 

Del artikkelen