Produkter Del denne artikelen

Christmas Ungdoms-kit Advanced

Har du ikke kommet i mål med Hudprogram: Ungdom vil disse produktene hjelpe deg. Vi endrer ofte hud i ungdomstiden og de ulike årstidene kan gjøre overhuden vår tørr. Derfor har vi satt sammen et Advanced Kit med talgregulerende og peelende egenskaper med en lett moisturizer.

Slik gjør du:

Morgen
Rens med Gentle Cleanser og påfør deretter Acticlear eller Niactil. Er du blank i t-sonen gjennom dagen og ønsker en mattere ”finish” anbefaler vi å bruke Acticlear.

Kveld
Rens med Gentle Cleanser og stryk deretter en Anti-Acne Pads over huden. Det skal ikke rubbes inn siden virkestoffet gjør jobben ved å ligge på huden. Start med pads 3 ganger i uken og øk etter hvert som huden din tåler det. Kan brukes hver kveld. La huden tørke og påfør deretter Niactil eller Acticlear. Hydractil Lite kan brukes over Niactil 4% og Acticlear morgen og kveld eller ved behov.

Går du til en klinikk og får kjemiske peelinger brukes Hydractil Lite morgen og kveld 3-4 etter peeling og 1-2 dager før peeling.

Anti Acne Pads
En aktiv peelende behandling med glykolsyrer som fjerner døde hudceller. De inneholder også salisylsyre som trekker talg ut av porene og demper betennelser. Huden blir jevnere, glattere og renere.

Hydractil Lite
En lett fuktighetskrem som ikke tetter porer, men tilfører fukt og behandler tørr og irritert overhud. Passer alle og egner seg som daglig fuktighet med beroligende og pleiende egenskaper.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.