Produkter Del denne artikelen

Christmas Starting kit

Vi ønsker at alle skal rense huden og ta i bruk virkestoffer som gir en frisk hud gjennom hele livet. Men det skal ikke være komplisert eller ta for mye tid å ta vare på huden sin. Dette mini-kitet passer for alle som ønsker å begynne å ta vare på huden sin, eller for dem som foretrekker en enkel hudrutine. Produktene kan fint kombineres med andre produkter fra Elixir Cosmeceuticals.

Slik gjør du:
Morgen
Vask med Gentle Cleanser og bruk den som din ansiktssåpe. Må emulgeres med vann. La den gjerne stå i dusjen. Påfør deretter Niactil 4% som din daglige pleie. Er du litt tørr i huden anbefaler vi å bruke en krem over.

Kveld
Gjenta samme rutine som du gjør på dagen. Husk at gode rutiner gir gode resultater!

Gentle Cleanser
Dette produktet rengjør huden godt på en skånsom måte. Gentle Cleanser er en gel-bassert rengjøring som fjerner smuss, make-up, fettstoffer og døde huceller.

Niactil 4%
Niactil 4% er en fuktighetskrem/gel som pleier og behandler huden. Den inneholder 4% Niacinamide som virker fuktighetsgivende men samtidig talgregulerene. Den er derfor fin mot både tørr og uren hud. Passer også sensitiv hud. Dette produktet  passer til alle og blir derfor kalt vårt familieprodukt!

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.