Produkter Del denne artikelen

Christmas Moisturizing kit

Hudtilstanden forandrer seg fra årstid til årstid og som oftest har vi behov for mer fukt på vinterhalvåret. Det er viktig å tilføre ingredienser som fremmer fuktighetsproduksjonen i huden samtidig som den skal beskytte og hjelpe den til å holde på fukt. Vi har satt sammen 3 produkter som både beskytter, pleier og mykgjører huden. Produktene passer alle som trenger en skikkelig «Moisturizing boost» i vinter. Produktene kan fint kombineres med andre produkter fra Elixir Cosmeceuticals.

Slik gjør du:

Morgen
Rens huden med din favoritt-rens og påfør Niactil 4% som serum og Ultradefense Green Tea SPF 22 som dagkrem.

Kveld
Rens huden og påfør Ultradefense Repair Gel. Hvis huden føles veldig tørr kan den legges på som en maske i 20-30 min flere ganger i uken.

Niactil 4%
Inneholder 4 % niacinamide som også er en antioksidant. Den får reseptorene i cellene våre til å opptre yngre og glatter ut linjer, gir bedre fukt og jevnere pigment.

Ultradefense Green Tea SPF 22
Dagkrem med konsentrert grønn te og peptider som beskytter og gir pleie og fukt til huden. Alle bør daglig bruke en solbeskyttelse for å bevare en friskere hud som da vil evne og bevare en bedre fuktighet

Ultradefense Repair Gel
Denne gelen er unik med 3 ulike reparerende enzymer og antioksidanter. Enzymene beskytter og reparerer skader. Antioksidantene nøytraliserer frie radikaler og fremmer bedre fukt og glød i huden

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Å bruke produkter med flere aktive virkestoffer, skaper synergieffekt som gir gode, langvarige resultater og en sunn hud.