Produkter Del denne artikelen

Bruker du riktig rens?

Første steg mot vakker hud er en god rens. Den fjerner døde hudceller, urenheter, fett og sminke slik at aktive virkestoffer trenger bedre inn i huden.

Det er derfor viktig å bruke en tilpasset rens til ditt hudprogram og hudtilstand. Huden er stadig i endring og små justeringer med riktig tilpasset rens kan gjøre forskjell for din hud.

Dette er våre renser:

Rens for sensitiv til tørr hud
Hydractil Cleanser er en gel konsistens og den mildeste blant våre renseprodukter. Den fjerner smuss, døde hudceller, sminke og overflødig fettstoffer på en skånsom måte. Kan også brukes til å fjerne øyensminke.

Rens for normal til kombinasjonshud
Niactil Cleanser er en universal mild rens som fjerner smuss og sminke på en mild men effektiv måte. Rensen inneholder lav konsentrasjon av glykolsyrer og salisylsyre. Den passer sensitiv til kombinasjonhud og kan enkelt passe inn som en base med andre aktive virkestoffer.

Rens for kombinasjonshud
Acticlear Foam Cleanser er en litt mer aktiv rens. Den inneholder 3 % mandelsyre og 5 % PHA-syre som eksfolierer og fjerner overflødig talg og opphopninger av døde hudceller på en skånsom måte. Passer godt til de som har fetere hud og litt urenheter.

Rens for fet og uren hud
Sulfactil Cleanser er en problemløser for de som har akne, fet hud og Rosacea utbrudd. Egner seg også for de med Seboreisk hud. Den inneholder salisylsyre og svovel som fjerner fettstoffer og døde hudceller. Rensen virker antinflammatorisk og reduserer de dårlige bakteriene i huden. Bruker du denne rensen over tid vil den virke forebyggende på nye utbrudd. Anbefales å bruke i kombinasjon med en mildere cleanser.