Produkter Del denne artikelen

Slik bremser vi hudens aldringsprosess

Aldring betyr at vi er i en prosess som gjør oss eldre. Hvilket innebærer at alle celledelinger går langsommere og blir på en måte et langt sykdomsforløp som er den største årsaken til sykdommer.

Huden er som kjent vårt største organ og eldes ikke bare gjennom aldring, men også av ytre påvirkning samt livsstil. Det betyr at vi fremmer aldringsprosessen gjennom måten vi lever på.

Vi vet gjennom studier at skader gjennom UV- stråler fremmer aldringsprosessen i huden med 80-90%. Vi har da fremmet en aldringsprosess som ikke er genetisk, men påført gjennom livsstil. Det er flere faktorer som kan fremme denne aldringsprosessen som stress, dårlig kosthold, røyk, forurensing, lite søvn og sykdom.

Elixir Cosmeceuticals er opptatt av å ta vare på hudens utgangspunkt og at den skal være så sunn og frisk som mulig gjennom hele livet.

Kroppen trenger et variert kosthold med vitaminer, proteiner, antioksidanter og mineraler. Det samme trenger huden for å opprettholde en sunn hudhelse og for å kunne reparere skader som er blitt påført.

Virkestoffer som er viktig for å forebygge og reparere skader er flere, men de mest aktive ingrediensene mot aldring er:

  • Retinoider (A-vit)
  • C- vitamin(antioksidanter)
  • AHA- syrer (fruktsyrer)
  • Solbeskyttelse

Som et alternativ til våre hudprogram har vi i Elixir Cosmeceuticals utviklet Mini Kit. Dette er et mindre kit med forskjellige fokusområder som inneholder produkter med synergieffekt og kan kombineres med andre produkter. Vi presenterer vårt nye på Mini Kit til kampanjepris: Age Fighter!

fb_ig_post_agefighter

Mini Kit: Age Fighter
· Retinext Anti-Age Gel
· Ultradefense Repair Gel

Produktene inneholder aktive virkestoffer som reparerer og fornyer celler. De fremmer en aktiv celle fornyelse og reparere solskader. De gir et jevnere pigment, glattere hud, finere porer og mer glød.

De fleste har en sensitivitet til konsentrerte retinoider som Retinext Anti-Aging Gel inneholder og kan derfor oppleve litt tørrhet/flassing i begynnelsen.

Ved bedre toleranse etter lengre bruk kan Retinext Anti-Aging gel brukes hver kveld.

Morgen:
1. Rens med din Elixir Cleanser og deretter.
2. Ultradefense Repair Gel med en dagkrem over. Vi anbefaler Ultradefense SPF 22.

Kveld:
1. Rens med din Elixir Cleanser og deretter påfør Anti-Aging gel 2-4 ganger i uken.
2. De andre dagene Ultradefense Repair Gel.