Produkter

«Dette skal jeg anbefale til alle jeg kjenner»

De fleste av oss over 30 opplever at alderen kommer mer til syne på utsiden, spesielt da huden.

De fleste av oss over 30 opplever at alderen kommer mer til syne på utsiden, spesielt da huden.

av Lene Garderhagen

Noen opplever pigmentforandringer, synlige rynker og volumtap, men også kanskje økende talgproduksjon og «alderskviser».

Som kosmetisk sykepleier og hudspesialist er jeg veldig opptatt av sunn hudhelse der en kombinerer bruk av gode hjemmeprodukter og salongbehandlinger.

artikler_58

Vital Hudklinikk arbeider aktivt i samarbeid med hver kunde for å legge en plan over hjemmebehandling, salongbehandling og ønsket resultat.

Vi har brukt Elixir Cosmeceuticals siden oppstarten av kremserien og blir bare mer og mer fornøyd.

Kremserien har noe til enhver hud og gir en utrolig forbedring og gjennoppretter sunn hudhelse. De aller fleste kundene våre har en erfaring med Elixir Cosmeceuticals og de aller fleste ELSKER reultatene de gir.

Denne kunden hadde begynt å se synlige aldringstegn i ansiktet og ønsket hjelp og veilendning i forhold til pleie og behandling. Siden de største plagene hennes var synlige rynker i øvre og nedre del av ansikt, startet vi med Botox i ‘sinnarynken’ og Restylane Skinbooster rundt munn og kinn/kjeve.

artikler_60

Øverste bildene ble tatt i april 2015 og de nederste bildene ble tatt januar 2016.

Restylane Skinbooster er en tynn hyaluronsyregel som injiseres i små dråper under huden. Hyaluronsyre er hudens egen fuktighet, så produktet stimulerer både fukt og strammer huden med å produsere mer kollagen. Produktet gir også litt volum som fyller ut huden litt og gjør den sterkere og glattere.

Kunden var noe skepitisk til sprøyter i starten, men da hun opplevde behandlingen og merket det naturlige resultatet var hun overbevist og veldig fornøyd!

Jeg satte henne på et effektivt Elixir Hudprogram for aldrene hud:

Kunden både så og følte forbedringene, noe ubehag i form av avflassing grunnet Retinext Daily Anti-Aging Gel, men ikke mer enn at hun syntes det var verdt det.

«Dette skal jeg anbefale til alle jeg kjenner!» var kommentaren fra kunden etter behandlingene og Elixir produktene.

Dette er en av mange tilfeller som gjør jobben min spennende, allsidig og utrolig givende!

Takk til kunden som gav oss tillatelse til å vise resultatene hennes.

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen