Produkter

Bli bedre kjent med Hydractil-familien.

Elixirs produkter er delt inn i ulike «familier», med virkestoffer som retter seg mot ulike hudtilstander og hudtyper. Dette er Hydractil-familien.

Elixirs produkter er delt inn i ulike «familier», med virkestoffer som retter seg mot ulike hudtilstander og hudtyper. Dette er Hydractil-familien.

Hydractil familien står for «Hydration» og retter seg mot alle hudtyper og hudtilstander. De inneholder mykgjørende og pleiende ingredienser som bidrar til å opprettholde en balansert hudbarriere og brukes ofte i kombinasjon med andre aktive produkter.

Svekket hudbarriere kan føre til at hud-overflaten får sprekker og oppleves tørr og stram. Hydractil-familien består av 5 medlemmer som behandler og opprettholder en god og fuktig hud-overflate. 

Hydractil Gentle Cleanser
Første steg til en sunnere og friskere hudtilstand! Renser godt, men skånsomt og fjerner make- up på både på ansikt og øyne

Virkestoffer:
Inneholder antioksidantene grønn te og vitamin E som virker antibakteriell og beroligende.

Betaine er en amino syre derivat som vasker godt med en mild avfettende effekt uten å virke for uttørrende. Den brukes også på sårbehandling for å rense hud uten å irritere. Egner seg derfor spesielt for sensitiv hud.

Anbefalt:
Passer alle hudtilstander og emulgeres og vaskes inn med vann. Skyll deretter av med lunkent vann

Hydractil Lite Cream
Nærende og fuktighetsgivende lett krem som passer dehydrert kombinasjons/ fet hudtype.

Virkestoff:
Green Coffee Bean-ekstrakt og Grønn te, vitamin A og Ekstrakt– Beskytter mot frie radikaler og virker beroligende/ helende

Carnosine: Beskytter celler mot skader fra UV-stråler og forurensing.

Rosmarinekstrakt (rosmarinyl glucoside): Beskytter mot nedbrytning av proteinet kollagen og hyaluronsyre.

Anbefalt: 
Passer alle hud-tilstander. Fin i kombinasjon med andre aktive produkter og etter peelinger.

Hydractil Rich Cream
En krem som tilfører nødvendige næringsstoffer og fuktighet som passer dehydrert kombinasjons hud og tørr hudtype

Virkestoffer:
Glyserin, Squalane, alovera, Vitamin E og A Coenzyme Q10 og grønn te-ekstrakt. Inneholder ikke parfymer, lanolin eller kjemikalier som virker irriterende.

Anbefalt bruk:
Passer alle hudtilstander og spesielt tørr hud og etter peelinger.

Hydractil Repair Cream
En rik og pleiende krem som virker mykgjørende og reparerende. Den inneholder en rekke beskyttende og reparerende antioksidanter som normaliserer en svekket hudbarriere. Den hjelper huden å opprettholde og å binde mer fukt.

Virkestoffer:
7 ulike urter som virker antiinflammatorisk med beskyttende og reparerende egenskaper.

Butyrospermum Parkii (shea olje) kommer fra nøtten til det afrikanske treet, Butyrospermum parkii, som er kjent for sine mykgjørende og helende egenskaper. Den tetter ikke porer og passer derfor også fet og uren hud.

Anbefalt bruk:
Spesielt egnet for de som alltid føler seg tørr og dehydrert.

Hydractil Normalizer
Et spesial produkt for svekket hudbarriere med konsentrerte antioksidanter som virker helende og beroligende. 

Virkestoff:
Antioksidantene Resveratrol, Koffein og grønn te ekstrakt i høy konsentrasjon som virker betennelsesdempende, beskyttende og fuktighetgivende.

Troxerutin (derivat av rutin) ett karstabiliserende bioflavonoid som er mye brukt for å stabilisere blodårer og motvirke rødhet. 

Det beskytter også mot stråleskade (UV) 

Pentapeptide (Palmitoyl trippeptide-5)- stimulerer kollagen og styrker hud-barrieren som ofte er svekket hos Rosacea pasienter

Hyaluronsyre- viktig fuktighets faktor og virker beroligende og mykgjørende

Anbefalt:
Egner seg til alle hudtyper og spesielt Rosacea og sensitiv rødlig hud. Reparer hudbarrieren etter peilinger, dermapenn og laser. Fin i kombinasjon med anti -aging behandlinger som retinoider og syrer. Egner seg også godt for uren hud med inflammasjoner og betennelser

Hydractil Daily Defense SPF 15
En ultralett fuktighetskrem som passer til daglig bruk med UVA og UVB beskyttelse. Virker fuktighetsgivende og beskytterne for alle hydtyper og hudtilstander.

Keylator TM: Et super-antioksidantkompleks som hemmer nedbrytning av friske celler ved at det beskytter mot oksidasjon. hjelper huden å styrke og reparere seg selv

Carnosine, Nacinamide og Q-10 beskytter opprettholder en sterkere hudbarriere og beskytter mot inflammasjoner og betennelser. 

Ultrasome TM: Patentert enzym 5- Endonuclease – Reparerende og beskyttende enzym. Beskytter huden mot skader som fremmes ved UV-stråling.

Matrixyl 3000-Pentapeptid Palmitoyl Pentapeptide-4: virker reparerende og og stimulerende på hyaluronsyre-, kollagen- og elastin-produksjonen.

Del artikkelen