Produkter

Bli bedre kjent med Acticlear-familien

Elixirs produkter er delt inn i ulike «familier», med aktive virkestoffer, som retter seg mot ulike hudtilstander og hudtyper. Dette er Acticlear-serien.

Elixirs produkter er delt inn i ulike «familier», med aktive virkestoffer, som retter seg mot ulike hudtilstander og hudtyper. Dette er Acticlear-serien.

Acticlear-serien retter seg mot fet, uren, pigmentert og sensitiv hud, og passer alle aldersgrupper. 

Produktene inneholder aktive virkestoffer i høy konsentrasjon, noe som gjør produktene behandlende og forebyggende, de reduserer store porer og talg. Acticlear-produktene normaliserer også ujevnt pigment og virker antibakterielt og antiinflammatorisk.

Produkter

Acticlear Clarifying Foam Cleanser er en aktiv rens som rengjør godt, fjerner døde hudceller og åpner tilstoppende porer. Inneholder 3% Mandelsyre og 5% Glukonolaktone (PHA- syre). Renser godt uten å virke uttørrende og egner seg for fet og sensitiv hud, akne og urenheter, for Rosacea utbrudd.

Acticlear Pads er fruktsyre peeling pads som fjerner døde hudceller, motvirker fet hud og tiltrekker seg fett/eksfolierer porelinning for talg. Inneholder konsentrert Glykolsyrer (5%) og Salisylsyre (2%) og trollhassel som har astringerende effekt. Salisylsyre – Betahydroxysyre, virker talgregulerende, antibakterielt og antiinflammatorisk. Glykolsyren fjerner effektivt døde hudceller på en skånsom og effektiv måte.

Acticlear Gel er et behandlende gel-produkt som passer en sensitiv ung og voksen hud. Den inneholder en kjemisk fremstilt syre som heter Azeloglysin som både er fett og vannløselig. Virkestoffet reduserer betennelser, sebum og ujevnt pigment. Det er gunstig mot akne, Rosacea og uren hud – perfekt mot store porer og gusten hud.

Acticlear Even Tone Serum behandler melasma, ujevnt pigment og passer alle hudtyper. Inneholder flere aktive virkestoffer som reduserer opphopning av fargestoff. Kojic syre 3% og Arbutin 3% har en blekende effekt og gir huden en jevnere farge. Boerhavia Diffusa root ekstrakt 3% er en plante som blir mye brukt i India som Ayurveda medisin og virker regulerende på pigment. L-askorbinsyre/Vitamin C-vitamin er en ko-faktor til mange enzymer og forhindrer pigment i å hope seg opp. Den nøytraliserer frie radikaler og reduserer inflammasjoner som kan fremme oksidativ stress og ujevnt pigment. 

Del artikkelen