Produkter Del denne artikelen

Anti–Aging med Retinol og A-vitaminsyre

Retinext produktene inneholder Konsentrert Retinol i forskjellige styrker. Sammensetningen av flere aktive virkestoffer og retinol pakket inn i liposomer gjør Retinext produktene mer aktive og virkningsfulle.

Flere kliniske studier viser at Retinol har mange av de samme gode egenskapene som Tretinoin( reseptbelagt A- vitaminsyre 0,05 eller 0,1%) Det inkluderer tykkere overhud og mindre dannelse av enzymet MMS som bryter ned collagen. Dette ensymet blir stimulert av UV stråler. Retinoider stimulerer til bedre collagen produksjon og bedrer elastiteten i huden. Den hemmer også aktiviteten til enzymet Tyrosinase som gjør at den også virker gunstig på pigmentflekker

Langstidsbruk av Retinoider har vist seg og bedre solskader og rynker. Den øker produksjonen av nye celler og fører til utstøtelse av gamle celler. Det brukes for å jevne ut hudfarge, redusere fine linjer og pigmentforandringer, reduserer store porer, arr og kviser.

Retinol er ikke så irritativt som Tretinoin og er derfor mindre risiko for hud irritasjon. Det vil alltid være noen som reagerer på konsentrerte Retinoider og anbefales derfor å begynne gradvis hvis kunden ikke tidligere har brukt retinol eller A- vitaminsyre i konsentrert form.

Retinext behandling med Retinol peel 11% bør ikke brukes hvis kunden ikke tidligere har tålt hjemme produkter med konsentrerte retinoider, gravide eller ammende, atopisk eksem og de som ikke ønsker bivirkninger med irritert, rød og tørr hud i noen dager.