Hudhistorier

Anithas (46) hudhistorie

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Anithas hudhistorie.

Elixir Cosmeceuticals møter mange som opplever en hudforbedring ved bruk av våre produkter. Noen av dem ønsker å dele sin historie. Dette er Anithas hudhistorie.

Hva var ditt hudproblem før du begynte med Elixir?
Helt siden mitt første svangerskap i 1999 har jeg vært plaget med skjemmende pigmentforandringer i ansiktet. Selv om jeg var flink til å bruke solkrem så ble jeg aldri kvitt dem. Og med alderen merker man jo at rynkene kommer snikende og at huden mister både glød og elastisitet.

Hvordan opplever du huden din nå og hvor lang tid tok det før du merket hudforbedring?

Etter at jeg har begynt å bruke Elixir sine hudpleieprodukter merker jeg at huden føles glattere og har mer glød. Rynkene er ikke så synlige lenger og pigmentforandringene mine har bleknet betraktelig etter jevnlig bruk av Ultradefense SPF 30. Jeg merket forbedring allerede etter tre-fire uker med de nye Elixir produktene.

v02

Hva er dine hudrutiner?
Hver morgen og kveld renser jeg huden min med Niactil Cleanser. På dagtid bruker jeg Ceactil Everyday Serum og Ultradefense SPF 30. Om kvelden alternerer jeg mellom Retinext Advanced Serum og Retinext Anti-Aging Gel. I tillegg til at jeg bruker Ceactil Everyday Cream som gir ekstra fuktighet til huden.

NB! Denne artikkelen er over 3 år gammel og produkter som er blitt brukt kan ha endret navn eller utgått av sortiment. Ta kontakt om du ønsker tilpasset hudrutine til din tilstand. 

Del artikkelen