Produkter

Nye peelinger fra Elixir Cosmeceuticals

Få en jevnere hudtone og fornyet glød med en peeling tilpasset din hudtilstand.

Få en jevnere hudtone og fornyet glød med en peeling tilpasset din hudtilstand.

Elixir Cosmeceuticals nye klinikkbehandlinger gir raske og effektive resultater. Det er en trygg behandling som gir lite nedetid og en umiddelbar hudfornyelse med glattere, jevnere og friskere hudtone.

Vi har gledet oss lenge til å presentere de 3 nye peelingene som retter seg mot ulike hudtilstander og hudproblemer.

Skin Booster
Dette er en forbehandling som påføres før valgt peeling og skal fremme bedre effekt av peelingene. Skin Booster bedrer opptak av aktive ingredienser, beskytter mot frie radikaler og reparer DNA-skader i huden. Passer alle hudtilstander og virker beskyttende og regenererende på samme tid. Behandlingen inneholder 10% ferulinsyre, ploretin, gluconolactone og citric-syre, som alle har sterke antioksidantegenskaper. Gir er en glattere og jevnere og mer fin-poret hud.

Anti-Age Peel

Ideell peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud. 

Behandler:

De ulike syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Minimerer tegn til aldring og solskader. Malic Acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

Anti-Pigment Peel

Ideell peeling for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. 

Behandler:

Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevn pigmentering ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Behandlingen inneholder syrer som også virker blekende på pigmentforandringer. Gir er en glattere og jevnere hudtone.

Anti-Acne Sensitive Peel

Ideell peeling for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering. 

Behandler:

• Fet/kombinasjonshud
• Sensitiv hud
• Akne og komedoner
• Melasma

Mandelsyre eksfolierer porelinningen for talg, og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen inneholder en svært aktiv antioksidant (tiodinsyre 5%) som forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødheter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter.

OBS! Denne peelingen anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner.

Del artikkelen