Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals er Cosmedicas egen serie cosmeceutical-produkter. Serien er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Mange av produktene er egenformulerte, mens andre er håndplukket fra utvalgte laboratorier og produsenter. For å alltid oppnå høyeste kvalitet på alle produkter jobber vi med ulike produsenter, som alle har meget høy kompetanse innen aktive og dokumenterte virkestoffer. Det er spesielt viktig for oss at virkestoffene vi bruker i våre produkter har virkning som er dokumentert gjennom forskning. Dette er våre kunders garanti for at Elixir leverer det beste innen moderne hudpleie.

Cosmedica

Cosmedica AS er distributør av cosmeceuticals og totale hudpleieløsninger av høyeste kvalitet til hudklinikker og hudpleiesalonger over hele Norge. Vi er også godt i gang med å etablere oss i det svenske markedet. Våre produkter selges kun gjennom forhandlere med fagutdannet personell.

Hva er cosmeceuticals

Cosmeceuticals-begrepet er relativt nytt innen hudpleie og ordet er satt sammen fra de engelske ordene ”cosmetics” og “pharmaceuticals”, med andre ord en blanding av kosmetiske og farmasøytiske ingredienser. Cosmeceutical-produkter har biologiske og aktive virkestoffer i så høy konsentrasjon at de har til hensikt å gi resultater og effekt opp imot samme nivå som medisinske produkter. På denne måten skiller cosmeceuticals seg fra ordinære hudpleie-produkter. Dette stiller også høy krav til våre forhandlere, og Elixir Cosmeceuticals selges kun hos forhandlere med fagutdannet personell som vi vet kan levere den kvaliteten og kunnskapen som vi forventer.

Vår filosofi

Kjernen i vår filosofi er at huden stadig forandrer seg – derfor snakker vi aldri om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet, og gjennom de ulike årstidene. Elixir Cosmeceuticals baserer seg på å utvikle et individuelt hudprogram som passer den hudtilstanden du har. Denne grunntanken gjør at vi jobber personlig ut mot kundene våre gjennom dyktig personell på klinikkene. Ved å tilby hudscanning kan vi kartlegge hudtilstanden til hver enkelt kunde. Dette er et inspirerende verktøy både for oss og for kundene våre, fordi det å gir oss mulighet til å se at produktene våre har en effekt etter bare noen måneders bruk.

Vårt mål

Elixir Cosmeceuticals mål er enkelt: Hudforbedring gjennom avansert hudpleie. Dette målet når vi gjennom å tilby produkter med riktig kombinasjon og konsentrasjon av dokumenterte virkestoffer. Bruker du Elixir Cosmeceuticals skal du oppnå en effekt som både kan se og føles. Individuelle hudprogram opprettholder og forbedrer hudens helse gjennom å korrigere påført skade, beskytte sunn og frisk hud og forebygge fremtidige skader. For til syvende og sist handler det om noe så enkelt som at frisk hud også ser yngre ut.

Cosmedica AS er et norsk selskap, og står bak varemerket Elixir Cosmeceuticals.

Vi har administrasjon og lager på Sandnes, salgskontor i Oslo, i tillegg har vi salgskonsulenter i Stavanger, Trondheim og Stockholm.

Dette er oss:

Linda Carstensen

Adm. direktør
linda@cosmedica.no
+47 970 67 496

Elin Pallesen

Økonomi & adm.sjef
elin@cosmedica.no
+47 958 40 875

Marianne Fjørtoft

Fagsjef
marianne@cosmedica.no
+47 932 60 008

Kristine Borge

Salgs- og markedssjef
kristine@cosmedica.no
+47 454 92 848

Trude Halsen

Konsulent Stavanger
trude@cosmedica.no
+47 992 34 999

Kornelia Eickhoff

Kundutveckling Sverige
kornelia@cosmedica.no
+46 705 515 275

Kay Thune

Hudterapeut/Salg
kthune@cosmedica.no
+47 922 00 805

Renata Ivaskevice

Kundeservice/Lager
ordre@cosmedica.no
+47 968 15 941