Om Marianne

Marianne ble utdannet kosmetolog fra Den Franske Kosmetologskole i Oslo i 1989. Allerede under sin utdannelse hadde hun et sterkt ønske om å jobbe med produkter og behandlinger som kunne vise til konkrete resultater.

Gjennom et lengre utenlandsopphold på 12 år har hun fulgt med i produktutviklingen og trender i det internasjonale markedet på nært hold. Hun har tidligere jobbet med andre merkevarer og drevet egen klinikk.

I 2009 fikk Marianne teste et hudprogram fra Elixir Cosmeceuticals og ble overbevist om at dette måtte ut i markedet. Siden har hun vært hos Elixir, der hun i dag er fagsjef og medeier i selskapet Cosmedica som selger Elixir.

Hennes hovedansvar er kursing og opplæring. I tillegg sitter hun i Medical Board som har ansvar for videreutvikling av produkter og behandlinger.

Har du en Elixir-favoritt?

Hvordan får vi en favoritt og finnes det en fellesnevner for et slikt produkt?

Det er flere grunner til at et produkt blir en bestselger og et ‘must have’-produkt men felles for de fleste er at det imøtekommer flere ulike behov.

Den mest vanlige hudtilstanden er kombinasjonshud som innebærer blant annet en mer talgrik T-sone og tørre partier på andre områder.

Vi opplever at huden har ulike tilstander i løpet av livet og ønsker at produkter skal dekke disse behovene. Det betyr at et favorittprodukt må imøtekomme ulike hudtilstander og kjennes riktig å bruke hele året uansett tilstand.

Det er ikke for ingen ting at Niactil 4% er en bestselger hos mange av våre forbrukere.

IMG_7700

Den regulerer talg, binder mer fukt, demper rødhet, jevner ut pigment og gjør huden glattere. Det skal litt til for å ’slå’ Niactil 4% sine unike virkemåter, men vi har alle ulike behov og favoritter….

Min Elixir-favoritt
Jeg varierer mellom flere produkter i mine daglige hudrutiner, men det går aldri en uke uten at jeg bruker Smoothing Cream 10%. Grunnen til at produktet alltid er med meg er at den både gir fukt og fjerner døde hudceller på samme tid. Den gir huden en glattere og jevnere hudoverflate og fin glød. Jeg føler Smoothing Cream gir huden min det lille ekstra når den ser litt sliten og grå ut.

Min Elixir-sommerfavoritt
Jeg har ofte favoritter til de forskjellige årstidene og på sommerhalvåret inneholder mitt morgenregime Ceactil Everyday Serum og Ultradefense Green Tea SPF 22. Begge produktene inneholder antioksidanter som både beskytter mot skader fra solen og opprettholder en friskere og sunnere hud. Fellesnevneren for begge produktene er at de er lette i konsistensen og passer alle hudtyper/tilstander.

IMG_7734